24 Oca 2013

2013 OJE RENKLERİ

Gönderen Unknown zaman: 14:14


                             2013 OJE RENKLERİ 
Hem canlı hem farklı hem de modayı takip etmek isteyen bayanlarımız için bu yılın en çarpıcı modası olan ojeleri araştırdık. Artık eskisi gibi kombine en uygun ojeyi sürmek ya da sadece french ile geçiştirmek mümkün olmayacak. Çünkü 2013 yılının modası hiç diğerlerine benzemiyor. Siz de 2013 yılının oje renklerini merak eidyorsanız doğru yerdesiniz.
Sizin için araştırdık ve sizin için en moden görünüme kavuşmanız için ojelerin dünyasına daldık. İşte size 2013 Oje Renkleri…
Metalik Tırnaklarda Parlama

Mavi, pembe, kırmızı, yeşil, mor renklerde ojelerin içinde pırıltılar var ve bu sayede tırnaklarınızda metalik görünüm kazandırabilirsiniz! Özellikle partiler, gece gezmelerinde tercih edilen metalik ojeler, bulunduğunuz ortamın en trendi kadınlarından biri olmanız için sizi bir adım öne çıkarıyor.

Taşlarla Süslenen Tırnaklar

2013 sonbahar-kış oje trendlerinde, taşlarla süslenmiş tırnaklar var! İsterseniz tüm tırnaklarınıza isterseniz tek parmağınıza taşlarla kaplama yapabilir, ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tırnaklarda taş süslemeleri için yapmanız gereken işlem çok basit: ojenizi iki kat sürün, tam kurumadan cımbız yardımıyla taşları tırnağınızın üzerine yapıştırın! Ojenin yapıştırıcı özelliğinden faydalanarak yapılan bu süslemeyi, asetonla temizlemek de çok kolay!

Tırnaklara Tersten Bakış

Parlatıcı ve beyaz oje kullanarak yaptığımız french oje, 2013 sonbahar-kış oje trendlerinde renk ve yön değiştiriyor! Tırnağın tamamına parlatıcı oje sürüldükten sonra tırnak uçlarının iç kısmına koyu renkte oje sürülüyor. Kıyafet modasıyla paralel ilerlemek isterseniz; bordo, yeşil gibi renklerin koyu tonlarını tercih edebilirsiniz. Severek kullandığımız french oje trendi, bu yıl ters bakışla da çok sevilecek, bizden söylemesi!

Bordonun Yanına Yakışanlar

2013 sonbahar-kış kıyafet modasının en çekici rengi bordo; oje trendlerine de ilham veriyor! Bordoyla uyum sağlayan pastel tonlarda pembe, krem, yeşil renklerde ojeler, tırnaklarınızı süslemek için sizi bekliyor.

Vazgeçilmez Leopar Trendi

Dünyaca ünlü kıyafet markalarının yeni sezon koleksiyonlarını görücüye çıkarken, dikkatlerden kaçmayan bir trend var: leopar desen! İşte bu güçlü trend, tırnaklarda da görülüyor. Sarı ve kahverengi tonlarında ojelerinizle tırnaklarınızda leopar desen yapabilir ve modaya uygun görünebilirsiniz. Dilerseniz leopar desende klasik renklerden uzaklaşıp yeşil-siyah, kırmızı-siyah, pembe-beyaz gibi renk kombinasyonlarını da kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review