10 Şub 2013

Essence Home Sweet Home !

Gönderen Unknown zaman: 15:20

                          ESSENCE Home Sweet Home




Benim evim kalemdir! Essence'den yeni özel koleksiyon home sweet home ile bu kış herşey sıcacık ve huzur dolu olacak.  dışarda kar yağarken elinizde sıcacık bir fincan kahve ve üzerinizde en sevdiğiniz kazağınızla evdeki kanepede zaman geçirmekten daha güzel birşey olamaz!



FAR 

Mevsimin en muhteşem zamanlarını yaşarken yanımızda olacak olan bu far içimizi ısıtan üç farklı rengiyle karşımızda. çok kolay uygulamaya izin veren yapısı uzun süreli bir göz makyajı ve hafif ışıltılı bir bitiş sağlıyor. en özeli; tam kış aylarına uygun örgü şekilli kabartması! 

  • 01 Happy Couching
  • 02 Light the Fire, Place!
  • 03 My Home is My Castle


UZUN SÜRE KALICI RUJ

home swet home kızlarının mutlaka sahip olması gereken bir ürün: uzun süre kalıcı ruj dudaklar için yoğun bir renk ve sonunda yumuşak ve parlak bir bitiş sağlıyor. ugg botlarınızı çok güzel tamamlayacak iki kırmızı ton aynı zamanda ojelerde de bulunuyor! 
  • 01 Red-y to Relax
  • 02 Berry me Home


HACİMLİ VE PARLAK DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI

mentollü içeriği sayesinde dudaklarınıza karşı konulmaz bir hacim ve ultra parlak bir bitiş sağlar. tek başına veya rujun üstüne parlatıcı olarak kullanılabilir.

01 Mugs & Kisses


ALLIK

Bu iki allık pembe ve yakut kırmızının olduğu kadar turuncu ve kırmızı yoğun renk kombinasyonlarını barındırır. herbiri bir baz bir kontrast renk içerir ve her ikisinde de son moda örgü deseni kabartması vardır. pudramsı bitişi karşı konulmaz şekilde taze ve doğal görünüşlü bir cilt rengi sağlar. 

  • 01 Knits for Chicks
  • 02 Wool-d You Cuddle Me


JEL PARLAKLIĞINDA OJE

parlak görünüş: yoğunluğuyla uzun süre dayanıklı oje, tırnaklarınıza son moda jel görüntüsü sağlar ve senenin kasvetli aylarına renk verir.  

  • 01 Caramel Cheesecake
  • 02 Red-y to Relax
  • 03 Hot Fruit Punch
  • 04 Berry Me Home


TIRNAK SÜSLEME KİTİ

en sevdiğiniz örgü kazağınızla tırnaklarınız uyumlu olmuyor mu ? şeffaf nail fashion stickers ile sorun değil! saniyeler içerisinde tırnaklarınıza yapıştırabilirsiniz. kuzey örgüsü deseni ile çok havalı bir iskandinav tarzına sahip olacaksınız. 
01 Neither Swedish Nor-Wegian

CÜZDAN

sevdiğiniz değerli eşyalarınız için güvenilir bir yuva: büzme torba şeklind ve örgü deseninde home sweet home cüzdanı kozmetik eşyalarınız, paranız ve cep telefonunuz için çeşitli odalar sunuyor.






Evet ESSENCE Home Sweet Home Serisi bunlardan ibaret olup nekadar muhteşem ürünler olduğunu gördük.. ojeleriyle alııgıyla tırnak kitiyle farları ruju ve cüzdanıyla tamamıyle tam kış günlerine uygun renkler ve kış günlerini açıcak  koruyacak şekilde yapılmış ürünler.. Cüzdan ayrı bi renk  katmış deseniyle ve küçük olup şirinliğiyle açıkcası arkadaşlar henüz alamadım ama   almaya karar verdim bunları ! :) 

ESSENCE * HOME SWEET HOME  muhteşem ürünleriyle beni büyüledi diyebilirim :)











2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende yakından mıncıklamıştım çok güzeller :)

basak dedi ki...

çok güzel görünüyorlar canım...

bu arada blogumda çekiliş var pek tatlı :) beklerim..
trokesland.blogspot.com

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review