12 Şub 2013

PAYOT - Hassas Ciltlere Özel Bakım Serisi

Gönderen Unknown zaman: 15:16

 PAYOT - hassas ciltlere özel bakım serisi



Hassas ciltler özel bakım serisi
Yüksek tolerans etkisine sahip bu özel seri, hassas ciltlerde, hassasiyetin azaltılmasına ve dengenin sağlanmasına yardımcı olur.
Hassas ciltlerde besleyici ve koruyucu etki meydana getirir.
İçeriklerinde, yosun ve kahverengi keten özleri bulunmaktadır.



Emulsion Reconciliante

İçeriğindeki koruyucu ve besleyici özlerin etkisi ile kuru, hassas ciltlerde ,uzun süre ile hissedilebilecek rahatlama sağlar.  

Creme No.2

Ciltte oluşmuş kızarıklıkları, hassasiyeti gidermede çok etkili, özel bakım kremi
Ciltteki lokal kızarıklıkları ve iritasyonu gidermede çok etkili, özel bir içeriği vardır. Formülünde, Epaline, meyan kökü özleri ve susam yağı vardır. Bu özel maddelerin etkisi ile ciltteki mikro-dolaşım hızlanır, iritasyon hafifler. Etkisi klinik deneylerle kanıtlanmıştır.


Creme Reconciliante Riche

Çok yoğun içerikli, yağsız bakım kremi
Çok kuru ve çok hassas ciltlerin kadifemsi bir görünüme kavuşmalarına yardımcı olur. Besleyici aktif maddeler içermektedir. Bunlar hassas cildi güçlendirerek, ciltteki gerginlik hissinin ortadan kalkmasına yardımcıdırlar.


Serum Sos Reconciliant

Yosun ve keten özleri içeren, iyi edici etkili, besleyici özel bakım serumu
Hassas ciltte oluşmuş gerginlik hissinin giderilmesini sağlar. İçeriğinde, yosun, meyankökü özü, ficaria ve keten özleri gibi çeşitli bitki özleri vardır.



Doux Regard

Hassas göz çevresi için özel, üç etkili bakım ürünü
Hafif ve tazelik hissi veren bir içeriğe sahiptir. Üç etkisi ; göz çevresinde meydana gelmiş kırışıklıkların onarılmasına, mor halkaların ve şiş görünümün giderilmesine yardımcı olmasıdır.



Gommage Fondant

İçeriğindeki keten ve bal özlerinin etkisi ile peeling işlemini keyfe dönüştürür. Çok hassas ciltler bile bu özel peeling ürününden ,içinde sert granül olmadığı için rahatlıkla faydalanabilirler. Ölü derilerin vb. ciltten nazikçe atılmasını sağlar. Formülünde yer alan aloe vera, mısır çiçeği, meyankökü özü, ficaria gibi aktif maddelerin etkisi ile cildin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar





Lotion Bleue

Besleyici, ödem giderici, bakım toniği
Gerçek bir rahatlama ve ferahlama banyosu gibidir. Özellikle şiş göz kapaklarının rahatlatmasını, hassasiyetinin giderilmesini sağlar. Yoğun ,doğal, bitkisel aktif maddeler içerir. Meyankökü , ficaria, cadı fındığı ve portakal çiçeği özü bunlardan bazılarıdır. Hassas göz çevresine, yorgunluğu gideren eşsiz bir bakım yapar. (ihtiyaç duyulduğu her zaman, pamuğa dökülerek, göz kapakları üzerine kompres yapılır. 10 – 15 dakika bekletilir. Bu uygulama ardından ödemi %21 oranında azalttığı tespit edilmiştir.)







Lotion Douce

İçeriğindeki keten ve mısır çiçeğinin etkisi ile cilde harika bir yumuşaklık kazandıran, hassas ciltlere özel, alkolsüz tonik
Yumuşatıcı, besleyici bitki özleri açısından zengindir. Cildi nemlendirir, besler, dolaşımını arttırır. Mısır çiçeği ve aloe vera özleri ciltteki hassasiyetin hafiflemesine, cildin sakinleşmesine, toleransının artmasına yardımcı olur.







0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review