26 Oca 2013

Günlük Makyaj: Hediye Çekilişime Beklerim :)

Gönderen Unknown zaman: 07:10 0 yorum
Günlük Makyaj: Hediye Çekilişime Beklerim :): Merhaba bloggerlarım :) Uzun zaman olmuştu hediye çekilişi yapmayalı o yüzden hemen bir şeyler hediye etmek istedim sizlere :) Ürünleri...

25 Oca 2013

SOYULAN TIRNAKLARI NASIL TEDAVİ EDEBİLİRİZ?

Gönderen Unknown zaman: 15:29 0 yorum

Kat kat kalkan tırnaklarınızı nasıl tedavi edebilirsiniz? Cevabı burada..

Hangi kadın güzel ve bakımlı tırnaklara sahip olmaz ki? Tırnak soyulması tedavisi için öncelikle neden oluştuğunu öğrenmeliyiz ki ona göre önlem almak en doğrusu olacaktır. Tırnak soyulmasının başlıca nedenleri ;
 İklim Değişikliği
Sıcaklık farklarının yüksek olduğu bölgeler arasında seyahat ediyorsanız veya çok sıcak ya da çok soğuk hava koşullarına maruz kalıyorsanız bu tırnaklarınızın soyulmasına neden olacaktır. Aşırı soğuk ya da sıcak tırnaklarınızın susuz kalmasına,kurumasına ve soyulmasına yol açabilir.Bu sorunu aşmak için her sabah kalkınca ve akşamları yatmadan önce iyi bir tırnak losyonu kullanmalısınız.
• Beslenme
Tırnakları soyulan kişilerin hepsinde yüksek ihtimalle “protein eksikliği” olduğu görülmüştür.Yetersiz protein dışında biyotin, kükürt veya B vitaminleri eksikliği de tırnaklarınızın soyulmasına yol açar. Kendinize vitamin, mineral ve protein yönünden zengin bir beslenme programını oluşturmanız ve düzenli olarak nemlendirici kullanmanız sorununuzun çözümünde yardımcı olacaktır.
• İlaçlar
Bazı ilaçların cilt ve tırnaklar üzerinde kurutucu yan etkisi vardır.Eğer bir ilacı düzgün olarak kullanmaya başladıktan sonra tırnak soyulması yaşıyorsanız doktorunuzdan ilacın alternatif bir ilaçla değiştirmesini isteyebilirsiniz.Alternatifi yoksa kesinlikle doktorunuza danışmadan bırakmayın ve tırnaklarınızı aldığınız gıdalar ve özel bakım ürünleriyle güçlendirme yoluna gidin.
• Kimyasal Maddeler
Bazen ev temizliğinde dikkati elden bırakarak cildimizi ve tırnaklarımızı deterjan, temizleme kimyasalları, çamaşır suyu gibi ağır kimyasallara karşı korunmayı unutuyoruz.Bu ürünler tırnaklarımı çok daha kısa sürede kurutur.Temizlik yaparken mutlaka koruyucu eldiven takın ve temizlikten sonra iyi bir nemlendirici ile ellerinizi ve tırnaklarınızı ovalayın.
• Takma Tırnak
Uzun süre takma tırnak kullanmak doğal tırnakların zayıflamasına neden olur.Ayrıca bu tırnakları çıkartırken kendi tırnaklarınıza da zarar verebilirsiniz .Akrilik  tırnakları çok uzun süreler kullanmayın ve çıkarttıktan sonra tırnak bakımınıza ekstra özen gösterin.

ELMA SİRKESİ İLE CİLTTEKİ LEKELERE SON VERİN !

Gönderen Unknown zaman: 15:09 0 yorum

                                         ELMA SİRKESİ İLE CİLT LEKELERİNE SON VERİN..

elma sirkesi


-Cilt bakımı günümüzde, bayanların en çok bitkisel maskelerinde, formüllerinde yer alan cilt bakımı için vazgeçilmez, değerlerimizden birtanesi, Ünlü Manken Ebru Şallı cilt güzelliğini, elma sirkesine borçlu olduğunu açıklıyor.

Cilt lekelerinde elma sirkesinin faydalarını ve yararlarını anlatan ünlü manken, elma sirkesiyle birlikte cilt lekelerine son verebileceğinizi söylüyor. Elma sirkesiyle birlikte cilt bakımı yapabilirsiniz. Bunun için gereken ve ihtiyacınız olan tek şey, bitkisel formüllerin tariflerini bilmek, 

     NASIL YAPILIR ?


Örnek olarak elma sirkesi ile bir cilt temizliği yapmak isterseniz, bir kabın yarısına kadar elma sirkesi koyunuz ve bu kabı
yada tenceremizi kaynatalım. Daha sonra buhar banyosu yaparak, elma sirkesi banyomuzu cildimize iyice geçirebiliriz.     Elma sikresi ile yüzünüzü silmeniz halinde, cilt lekelerine son verebilirsiniz. Buhar banyosunu yaparken cildinizdeki lekeler yumuşar ve lekeler daha çabuk yok olur. Bunun için öncelik olarak buhar banyosu daha sonra elma sirkesi ile lekelerinize, pamuk ile masaj yaparak, lekelerden kurtulabilirsiniz.

ChunLi Saç ve Güzellik: Yves Rocher İle 90lar Partisi ve @YVesRocherTR Pak...

Gönderen Unknown zaman: 09:39 0 yorum
ChunLi Saç ve Güzellik: Yves Rocher İle 90lar Partisi ve @YVesRocherTR Pak...: Twitterden takip edenler bilir.. Dün YvesRocher'in bomba gibi hazırladığı 90lar partisindeydik. 90ların hit müziklerinde bağıra bağıra şark...

cosmo trend'çekiliş

Gönderen Unknown zaman: 09:29 0 yorum
http://cosmo-trend.net/?p=1885

24 Oca 2013

EVDE KOLAY KİLO VERMENİN PÜF NOKTALARI

Gönderen Unknown zaman: 14:42 0 yorum


   EVDE KOLAY KİLO VERMENİN PÜF NOKTALARI 

 YAZA  ZAYIF GİRMEK İSTEYENLER !  ZAYIFLAMAYA NE DERSİNİZ ? İŞTE BURAYA.. 


Belinizi İnceltin!

Göbek ve bel çevresine toplanan yağ ve kilolardan kurtulmak istiyorsanız günde sadece 15 dakikaya ve bir oklavaya ihtiyacınız var.
Oklavayı ensenize denk gelecek şekilde, yatay biçimde iki elinizle tutun. Ayakta olmak koşuluyla sağa ve sola doğru dönün.
Bu pratik yöntem hem belinizi inceltmeye hem de kol kaslarının çalışmasına yardımcı olur.


Basenlerinizi Küçültün!

Kalça ve basenlerinizdeki fazla kilolarla vedalaşmak için günde sadece 15 dakika ve bir yastığa ihtiyacınız var.
Halının üzerine yastığı yerleştirin. Sırt üstü biçimde halının üzerine yatın. Yastığın bel kısmınızdaki boşluğu doldurduğundan emin olun. Önce sağ sonra sol bacağınızı karnınıza doğru çekip bırakın.Bu yöntem sayesinde hem basenleriniz küçülecek hem de bacaklarınız sıkılaşacaktır.

Sıkı Görünün!

Tüm vücut kaslarını çalıştırmak, kilo vermek için en etkili ve basit yöntemlerden biri yürüyüş yapmaktır. Yürüyüş aynı zamanda kalp sağlığı için de faydalıdır.
Açık havada yürüyüş yapmaya fırsat bulamıyorsanız evin için de yapabilirsiniz. Günde ortalama 15 dakika hafif tempoda evin içinde yürüyebilirsiniz. Vücudunuz yürümeye alıştıktan sonra süreyi artırabilirsiniz.
Yürüyüş için diğer bir yöntem ise hafif yüksek bir sehpa ya da ters çevrilmiş bir kova üzerine basarak step yapmaktır. Step; tüm vücut kaslarını çalıştırır özellikle de basenlerinizin küçülmesini sağlar.


Ölçülü Beslenin!

Kilo vermenin en önemli püf noktası ölçülü beslenmektir. Dilediğiniz her yiyecekten küçük porsiyonlarla yiyin. Eğer kalorisi yüksek bir yemek yediyseniz; enerji yakmak için step, oklava ya da yastıkla çalışma egzersizlerini yapın.


Su İçin!

Cilt, vücut sağlığı ve kilo vermek için en büyük yardımcınız sudur. Günde ortalama 8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Su; hem vücuttaki yağların yakılmasını sağlar hem de iç organların sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.

ARGAN YAĞI VE FAYDALARI ?

Gönderen Unknown zaman: 14:22 0 yorum

    

   ARGAN YAĞI NE İŞE YARAR ?

Hem sağlıklı bir görünüme kazanmak hem de oldukça bakımlı görünmeleri için size harika bir önerimiz var. Saçlarınızın her zamankinden daha güzel görünmesini isterseniz size muhteşem bir doğa mucizesi olan argan yağını sunuyoruz. Hem sağlıklı kalmalarını kolaylaştıracak hem de dış etkenlerden daha kolay korunacak.
Saçlarınız için günlük hayatta dış etmenlerden korunmaları çoğu zaman imkansız olsa da buna yardımcı ürünleri kullanabilir ve saçlarınıza çok daha iyi bakabilirsiniz. İşte bunun için doğanın insanlara büyük armağanlarından olan argan yağını kullanmanızı tavsiye ederiz. Hem sağlık verecek hem de sadece saçınıza değil aynı şekilde cildinize de uygulayabileceksiniz.

Yaşlanmayla birlikte saçlarımız da kurur ve elastikiyetini kaybeder. Saçlı derimiz zaman içerisinde giderek daha az sebum yağı üretir. Sebum yağı saçımızın doğal parlaklığını ve dokusunu kazanmasına yardımcı olur. Sebum yağının giderek azalması saçın incelmesine ve kalitesini yitirmesine yol açar. Saçınız her ne şekilde yaşlanırsa yaşlansın değişmeyen tek gerçek vardır. O da yaşlanan saçın daha fazla neme ihtiyacı olduğudur.
Argan Yağı’nın içinde bulunan E vitamini güçlü bir antioksidandır. Ve saça zaman içinde zarar veren serbest radikallerle savaşarak saçın zarar görmesini engeller. Aynı zamanda saçlı derideki kan dolaşımına da yardımcı olarak sağlıklı bir saç için gerekli bir koşulu daha yerine getirmiş olur. E vitamini epidermiste 6 ay boyunca depolanabilmektedir. Bu nedenle bir uygulamayla bile uzun süren bir etki elde edilmektedir.
Fas’taki Berber kabileleri Argan Yağı’nı saçlı deriye masaj yaparak uygulamışlardır. Argan Yağı’nın diğer tüm faydalarının yanı sıra, saçın devamlılığı ve güzelliğinin korunmasına sağladığı yarar bile başlı başına çok önemli bir etkidir. Argan Yağı ile saçlı deriye günlük olarak masaj yapmanın saç dökülmesini engellediği bilinmektedir. Yaşadığımız iklim içerisinde saçlarımız kirliliğe ve kimyasal şampuanlara maruz kalmaktadır. Sonuç olarak saçlarımız parlaklığını yitirir, donuklaşır, kırılgan ve kuru bir hale gelir.
Argan Yağı E vitamini içerir ve E vitamini de saçlı derinin ve saç kökünün beslenmesine yardımcı olur.

2013 OJE RENKLERİ

Gönderen Unknown zaman: 14:14 0 yorum


                             2013 OJE RENKLERİ 
Hem canlı hem farklı hem de modayı takip etmek isteyen bayanlarımız için bu yılın en çarpıcı modası olan ojeleri araştırdık. Artık eskisi gibi kombine en uygun ojeyi sürmek ya da sadece french ile geçiştirmek mümkün olmayacak. Çünkü 2013 yılının modası hiç diğerlerine benzemiyor. Siz de 2013 yılının oje renklerini merak eidyorsanız doğru yerdesiniz.
Sizin için araştırdık ve sizin için en moden görünüme kavuşmanız için ojelerin dünyasına daldık. İşte size 2013 Oje Renkleri…
Metalik Tırnaklarda Parlama

Mavi, pembe, kırmızı, yeşil, mor renklerde ojelerin içinde pırıltılar var ve bu sayede tırnaklarınızda metalik görünüm kazandırabilirsiniz! Özellikle partiler, gece gezmelerinde tercih edilen metalik ojeler, bulunduğunuz ortamın en trendi kadınlarından biri olmanız için sizi bir adım öne çıkarıyor.

Taşlarla Süslenen Tırnaklar

2013 sonbahar-kış oje trendlerinde, taşlarla süslenmiş tırnaklar var! İsterseniz tüm tırnaklarınıza isterseniz tek parmağınıza taşlarla kaplama yapabilir, ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tırnaklarda taş süslemeleri için yapmanız gereken işlem çok basit: ojenizi iki kat sürün, tam kurumadan cımbız yardımıyla taşları tırnağınızın üzerine yapıştırın! Ojenin yapıştırıcı özelliğinden faydalanarak yapılan bu süslemeyi, asetonla temizlemek de çok kolay!

Tırnaklara Tersten Bakış

Parlatıcı ve beyaz oje kullanarak yaptığımız french oje, 2013 sonbahar-kış oje trendlerinde renk ve yön değiştiriyor! Tırnağın tamamına parlatıcı oje sürüldükten sonra tırnak uçlarının iç kısmına koyu renkte oje sürülüyor. Kıyafet modasıyla paralel ilerlemek isterseniz; bordo, yeşil gibi renklerin koyu tonlarını tercih edebilirsiniz. Severek kullandığımız french oje trendi, bu yıl ters bakışla da çok sevilecek, bizden söylemesi!

Bordonun Yanına Yakışanlar

2013 sonbahar-kış kıyafet modasının en çekici rengi bordo; oje trendlerine de ilham veriyor! Bordoyla uyum sağlayan pastel tonlarda pembe, krem, yeşil renklerde ojeler, tırnaklarınızı süslemek için sizi bekliyor.

Vazgeçilmez Leopar Trendi

Dünyaca ünlü kıyafet markalarının yeni sezon koleksiyonlarını görücüye çıkarken, dikkatlerden kaçmayan bir trend var: leopar desen! İşte bu güçlü trend, tırnaklarda da görülüyor. Sarı ve kahverengi tonlarında ojelerinizle tırnaklarınızda leopar desen yapabilir ve modaya uygun görünebilirsiniz. Dilerseniz leopar desende klasik renklerden uzaklaşıp yeşil-siyah, kırmızı-siyah, pembe-beyaz gibi renk kombinasyonlarını da kullanabilirsiniz.

NURŞENLE KADINA DAİR : MARKALONGADAN 3 KİŞİYE M.A.C MARKA FAR SETİ HEDİYE...

Gönderen Unknown zaman: 05:32 0 yorum
NURŞENLE KADINA DAİR : MARKALONGADAN 3 KİŞİYE M.A.C MARKA FAR SETİ HEDİYE...: evet sevgili arkadaşlar bugün size markalongayı tanıtacağım eminim sizde ben gibi çok seveceksiniz hepimizin yakından bildiği kaliteli m...

23 Oca 2013

❤ paris always paris ❤: Hediye Çekilişi!!>>>G. ile Tanışma Çekilişi

Gönderen Unknown zaman: 12:49 0 yorum
❤ paris always paris ❤: Hediye Çekilişi!!>>>G. ile Tanışma Çekilişi: Anketimiz sonuçlandı ve hediyemizin kozmetik segmentinden olmasına oy çoğunluğu ile karar verdik :D İşte hediyeler... G.nin takipçile...

facebook'ta modagani çekilişi

Gönderen Unknown zaman: 10:32 0 yorum
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=405260526221874&set=a.379996892081571.89891.128500737231189&type=1&ref=nf

Kozmetik Kedisi: ÇEKİLİŞŞŞŞŞ :)

Gönderen Unknown zaman: 10:15 0 yorum
Kozmetik Kedisi: ÇEKİLİŞŞŞŞŞ :): Herkesee merhabaaaa. Uzun zamandır yazı yazamıyorumm :( Bunun nedeni kameramın serviste olması ablam elinden düşürünce paramparça oldu canım...

çekilişş

Gönderen Unknown zaman: 09:21 0 yorum
http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-296-modakoku.html

http://www.kaliteyitaniyalim.com/

GÜZELLİK SIRLARI VE ÖNERİLERİ

Gönderen Unknown zaman: 08:26 0 yorum

   GÜZELLİK SIRLARI NELERDİR ?

Saç maskesi
İki yemek kaşığı balı bir limondan elde ettiğiniz suyla karıştırarak saç maskenizi hazırlayabilirsiniz. Maskeyi kuru saçınıza sürüp 10 dakika beklettikten sonra saçınızı iyice durulayın.
Maskenin ardından saçlarınız dolgun ve parlak görünüm kazanacak.
Ne zaman kullanmalı: Bu karışımın haftada bir kez veya iki kez kullanılması uygun.
Saçlarınız uzunsa
Saçlarınızı yenileyin, değişik at kuyrukları yapabilir ya da farklı saç kesimleri de deneyebilirsiniz. Şekillendirici ürünlerin katkısını da gözardı etmemelisiniz. Bu ürünleri kullanarak her gün ya da iki günde bir saçınıza farklı bir şekil verebilirsiniz. Belki de saç renginiz! değiştirmenin zamanı gelmiştir. Bazı insanlar bu konuda çok tutucu davranırlar, değişiklikten adeta kaçarlar. Ten renginize ters düşmeyecek bir renk seçtiğiniz sürece renk değişikliği yapmanız yepyeni bir görünüme bürünmenizi sağlayacaktır.
Saç şeklinizden sıkılmaya başladıysanız ya da en son trendlere uymak istiyorsanız kuaförünüzün yardımıyla ya da kendi başınıza ufak tefek değişikliklerle farklı bir görünüm kazanabilirsiniz. Kalıcı modellerle görünümünüze renk katabilirsiniz.
Farklı kesimler uygulayın
Yıllardır düz saç kullandıysanız kısa süreli su dalgası yaptırabilir, kendinize de saçlarınızı sarabilir, şekil verici kremler kullanabilirsiniz. Saçlarınız uzunsa değişik at kuyrukları yapabilir ya da farklı saç kesimleri deneyebilirsiniz. Şekillendirici ürünlerin katkısını da göz ardı etmemelisiniz.
Bu ürünleri kullanarak her gün yada iki günde bir saçınıza farklı bir şekil verebilirsiniz. Belki de saç renginizi değiştirmenin zamanı gelmiştir. Bazı insanlar bu konuda çok tutucu davranırlar, değişiklikten adeta kaçarlar.
Ten renginize ters düşmeyecek bir renk seçtiğiniz sürece renk değişikliği yapmanız yepyeni bir görünüme bürünmenizi sağlayacaktır.
Saçlar fön tutmuyorsa
Gerçekten de bazı saçlarda, uzun fönlerden sonra bile model hemen kayboluyor. Çok ince telli ya da çok kalın telli olanlar saçlarda böyle bir sorun olabilir. Eğer saç teliniz çok inceyse, hacim katan şampuanlardan kullanın. Ayrıca yıkamada saç kremini ya hiç kullanmayın ya da çok ekonomik kullanın.
Kalın telli saçlarda şekle girmekte zorlanırlar. Şampuanrdan sonra durulama gerektirmeyen saç kremleriyle bakım uygulayın. Fön çektirmeden önce, saçınızı bir miktar köpükleyin.
Sarışınlar için göz makyajı
Gözler yüzün en dikkat çekici bölgelerinden biridir. Teninize ve saçınıza uygun bir göz makyajı ile çok etkileyici görünebilirsiniz. Eğer açık tenli ve sanşınsanız, karamel, kahve, gri ve krem rengi, size özellikle yakışacaktır. Önce açık ve rengi (yumuşak bir gri, kemik ya da kahve-rengimsi bir pembe) kirpiklerin dibinden göz kapağının bitimine kadar sürün. Göz kapağının üstüne ise kahverengi, bronz gibi daha koyu renkler kullanın. En koyu tonu da derinlik katması için göz kapağının bitiş çizgisine sürün.
Göz kalemi çekme teknikleri
Gözleriniz birbirinden çok ayrı ise, çizgilerin çok kısa olması ve gözün dış sınırında hemen bitmesi gerekir. Çok küçük gözleri daha büyük göstermek için, kalemi göz kapağının hemen üstünden kalın bir hat olarak çekmelisiniz. Büyük gözlerde ise kalemi ince bir hat şeklinde çekmek çok daha iyi sonuç verecektir. Badem gözlüler ise kesinlikle gözlerinin bu şeklini gizlememeli; aksine, bu güzel şekli vurgulamak için, kalemi yukarı doğru çekmelidirler.

22 Oca 2013

KURUŞUKURUSUNA'DAN PARFÜM KAZANDIM :)

Gönderen Unknown zaman: 12:48 0 yorum
Bak Bu Harika: Kurusukurusuna.com İle Düzenlediğimiz Kampanyamızı...: Kurusukurusuna.com ile düzenlediğimiz çekilişimizin talihlisi belli oldu ve Versace Red Jeans Parfüm sahibini buldu.

Campaigns by Gulsen Dogan: modakoku ile 3 izleyicime hediyelerimiz var

Gönderen Unknown zaman: 07:16 0 yorum
Campaigns by Gulsen Dogan: modakoku ile 3 izleyicime hediyelerimiz var: modakoku ile sizlere bir kampanya hazırladık. Firmamızın siz değerli takipçilerime 3 tane hediyesi var ürünlerimiz görseller...

Campaigns by Gulsen Dogan: Clupmarka.com ile Çizme Hediyemiz

Gönderen Unknown zaman: 07:13 0 yorum
Campaigns by Gulsen Dogan: Clupmarka.com ile Çizme Hediyemiz: Kışı yaşadığımız şu günlerde clupmarka ile sizlere çizme hediye ediyoruz. GENEL BİR BAKIŞ ,      Sektördeki talep ve be...

Campaigns by Gulsen Dogan: Logolu.Com İle 2 İzleyicime Bot Hediye Ediyoruz

Gönderen Unknown zaman: 07:08 0 yorum
Campaigns by Gulsen Dogan: Logolu.Com İle 2 İzleyicime Bot Hediye Ediyoruz: Logolu.com ile sizlere bir kampanya hazırladık. Bayan takipçilerimin eminim kendileri için aradığı ürünleri bulabileceği bir site. ...

makyaj blogundan çekiliş

Gönderen Unknown zaman: 04:34 0 yorum
http://www.makyajblogum.com/2013/01/makyaj-blogum-hediye-cekilisi-inglot-b.html
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review