16 Şub 2013

•Dörtdörtlükblog•: ☛ 1000 İzleyici Çekilişi ☚

Gönderen Unknown zaman: 13:17 0 yorum
•Dörtdörtlükblog•: ☛ 1000 İzleyici Çekilişi ☚:  Aylardır Twitter üzerinden bahsettiğimiz çekiliş günü geldi çattı. Geçtiğimiz günlerde Dörtdörtlükblog'u takip edenlerin sayısı 1000 kişiye...

13 Şub 2013

ORLY İLE TIRNAK BAKIMINA DAİR HERŞEY !

Gönderen Unknown zaman: 14:46 0 yorum

  •  Çabuk çıkan ve bozulan manikürler





Çözüm
: Orly Bonder ve Wont Chip


Uygulama:
1- Tırnaklarınızı Clean Prep kullanarak maniküre hazırlayınız.

        2- Orly Bonderi tınaklarınıza uygulayınız.

        

3- İki kat Orly ojenizi tırnağınıza uygulayınız. Katmanlar arasında kurumasını bekleyiniz.

4- Manikürünüzü Orly Wont Chip kullanarak güçlendirin.


Sonuç: İki haftaya kadar bozulmayan ve dökülmeyen manikürler




  • Kısa ve yavaş uzayan tırnaklar
Çözüm: Orly Tough Cookie veya Orly Nailtrition


Uygulama:
Tırnaklarınız kuru ve ojesizken hergün Orly Clean Prep ile dezenfekte ettikten sonra uygulayınız.

 Sonuç: Düzenli kullanıldığında iki hafta içerisinde daha hızlı uzayan güçlü tırnaklar













  • Kırılgan ve güçsüz tırnaklar

 Çözüm: Orly Calcium Shield ve Cuticle Oil +




Uygulama:
Tırnaklarınız kuru ve ojesizken oje altına veya sabitleyici olarak 2 kat uygulayın. Daha güçlü, sağlıklı tırnaklar için, Orly Cuticle Oil ile tırnak etilerini besleyiniz.




Sonuç: Tırnaklarınızın üzerinde kalın ve koruyucu bir calsıyum tabakası oluşturarak zayıf ve incelmiş bölgeleri koruma altına alır.








  • Soyulan güçsüz tırnaklar
Çözüm: Orly Nail Defense



Uygulama:
Oje ile birlikte kullanıcaksanız hem ojenizin altına hemde üstüne 2 kat olarak kullanınız. Nail defensi ojesizde kullabilirsiniz.

Sonuç: Orly Nail Defense proteinle zenginleştirilmiş bir formüldür. Tırnak katmanları birbirine bağlar ve kırılmaları önlemek için tırnağı korur.Daha güçlü, sağlıklı tırnaklar için, Cuticle Therapy Creme ile birlikte kullanın.







  • Sararmış ve beyazlığını kaybetmiş tırnaklar
Çözüm: Orly Nail Whitener




Uygulama:

MANİKÜR İÇİN - 10 tırnağında daldırılabileceği kadar yer bırakarak bir kaba 1/3 bardak sıcak su ile doldurun. Bir NAIL WHITENER uygulamasını içine boşaltın.

PEDİKÜR İÇİN - 10 tırnağında daldırılabileceği kadar yer bırakarak bir pedikür kabını sıcak su ile doldurun. İçine dört Nail Whitener uygulaması* boşaltın. 5 dakika boyunca su içinde tırnak çevresini yavaş bir şekilde hareket ettirin.


Sonuç: İçeriğindeki çay özü yağı sayesinde tırnaklarınızın üzerinde ilk uygulamadan itibaren mükemmel bi beyazlık sağlar. Ayrıca ayakta oluşan bakteri ve kokuyuda önlemeye yardımcı olur. Daha iyi beyazlık için Orly Cutique ile birlikte kullanın.


  • Kalın ve sert etli tırnaklar
Çözüm: Orly Cuticle Therapy Krem

Uygulama:
Her bir tırnak yatağına ve cevresine uygulayın ve tırnak etine masaj yapın.


Sonuç: Tırnak etlerine bakım yapar ve güçlü antioksidan formülü ile tırnakların sağlıklı gelişimini sağlar. Orly Cuticle Care Comlex ile birlikte kullanınız.


  • Çukurlaşan ve oje tutmayan tırnaklar

Çözüm: Orly Ridgefiller

Uygulama:
Orly ojesini uygulamadan önce doğal tırnaklarda pürüzsüz bir sonuç için bir ya da iki kat sürün.


Sonuç: Tırnak yüzeyinde oluşan çizgi ve çukurları doldurarak ojenizin daha pürüssüz görünmesini sağlar ve ojenin ömrünü uzatır.



  • Yavaş kuruyan ojeler

Çözüm
: Orly Flash Dry Drops 



Uygulama:
Orly ojesini ve üst koruyucu cilasını uyguladıktan bir dakika sonra 1-2 damla kullanarak tırnağı kaplayınız.

Sonuç: Manikür ve pedikürleri leke ve çiziklere karşı korurken ojeleri hızlı bir şekilde kurutur. Tırnakları güçlendirir ve tırnak etini yumuşatır. Son derece parlak bir görünüm sağlar.






PATOT- Yağlı ve Karma ciltlere Özel Bakım Serisi

Gönderen Unknown zaman: 14:08 0 yorum

      Yağlı /karma , Problemli Ciltlere Özel Bakım Serisi





Les Purifiantes

Yağlı /karma , problemli ciltlere özel bakım serisi
Ciltteki sebum miktarını dengelemeye yardımcı olurlar, anti – bakteriyal etkilidirler. Porların temizlenmesini sağlar ve ciltte detox etkisi yaratırlar. Cilde ihtiyacı olan sağlıklı görünümü ve temizliği geri kazandırırlar. İçeriklerinde yeşil kahve çekirdeği özü vardır 





Purement Nettoyant

Detox etkili temizleme köpüğü
İçeriğindeki yoğun Bioecolia ve Yeşil Kahve özlerinin etkisi ile ciltte derinlemesine bir temizleme etkisi yaratır. Gözeneklerin sıkılaşmasını ve ciltteki problemlerin giderilmesini sağlar




Tonique Purifiant

Alkolsüz tonik
İçeriğinde detox ve anti-oxidant etkili aktif maddeler yer almaktadır. Cildin temizlenmesini ve yumuşaklık kazanmasını sağlar. Dolaşımı hızlandırır, ferahlık hissi verir ve cildi diğer Payot bakımlarına hazır hale getirir.










Creme Purifiante



Dengeleyici bakımProblemli karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için uygun, 24 saat etkili, özel bakım ürünüdür. Sebaryl – Bioecolia içeren dengeleyici kompleksinin etkisi ile ciltteki fazla sebum salgısının düzenlenmesine, cildin daha mat bir görünüme kavuşmasına, korunmasına ve esnek bir hale gelmesine yardımcı olur.




Masque Irradie Purifiant

Derin temizleme etkisi yaratan, dengeleyici bakım maskesi
Yağlı ve karma ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Gözenekleri sıkılaştırır, derinlemesine temizleme etkisi yaratır. Cildin akne vb. problemlerinden kurtulmasına yardımcı olur. İçeriğindeki aktif maddelerin etkisi ile cilt düzgün ve güzel bir görünüme kavuşur.





Fluide Mattifiant

Nemlendirici ve koruyucu bakım ürünüYağsız, hafif, ferahlık hissi veren bir üründür. Cildin nemlenmesine, elastikiyetinin artmasına ve mat bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Cildin sağlıklı, güzel ve temiz görünmesini sağlar.


                                                


Creme Mattifiante
Nemlendirici ve sıkılaştırıcı etkili bakım kremi
Yağsız, jel kıvamındadır. Canlılığını kaybetmiş cildin nemlenmesini ve korunmasını sağlar. Ciltte detox etkisi yaratır.



So Pure


Ciltteki parlak görünümü azaltan, arındırıcı etkili serum
Cilde ferahlık hissi veren,hafif bir yapıya sahiptir. Cildin dengelenmesine, normale dönmesine yardımcıdır. Detox etkilidir. Cildin sağlıklı ve güzel görünmesine yardım eder. Cilt arınır, mat bir görünüme kavuşur.

Pate Grise

Arındırıcı bakım kremi
Akne, sivilce gibi problemli bölgeler üzerine, lokal olarak uygulanır. Problemlerin çok kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Cildin sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlar.



Speciale 5

Kurutucu ve arındırıcı etkili losyon
Akneler üzerinde, kurutucu, arındırıcı, dezenfekte edici etkisi vardır. Lokal olarak uygulanır. Cildin derinlemesine temizlenmesine, problemlerinden arınmasına, sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.



Stick Couvrant Purifiant

Akne ve lekeler için özel kapatıcı
Çift etkilidir. Kapatıcı etkisi sayesinde cildin mükemmel görünmesine, arındırıcı etkisi ile de aknelere bakım yaparak ,cildin daha güzel ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

CİCLEYDİ ÇEKİLİŞİ

Gönderen Unknown zaman: 13:41 1 yorum
CİCİLEYDİ'DEN HARİKA ÇEKİLİŞŞ
tık tık  çekiliş içinnn..

12 Şub 2013

PAYOT - Hassas Ciltlere Özel Bakım Serisi

Gönderen Unknown zaman: 15:16 0 yorum

 PAYOT - hassas ciltlere özel bakım serisi



Hassas ciltler özel bakım serisi
Yüksek tolerans etkisine sahip bu özel seri, hassas ciltlerde, hassasiyetin azaltılmasına ve dengenin sağlanmasına yardımcı olur.
Hassas ciltlerde besleyici ve koruyucu etki meydana getirir.
İçeriklerinde, yosun ve kahverengi keten özleri bulunmaktadır.



Emulsion Reconciliante

İçeriğindeki koruyucu ve besleyici özlerin etkisi ile kuru, hassas ciltlerde ,uzun süre ile hissedilebilecek rahatlama sağlar.  

Creme No.2

Ciltte oluşmuş kızarıklıkları, hassasiyeti gidermede çok etkili, özel bakım kremi
Ciltteki lokal kızarıklıkları ve iritasyonu gidermede çok etkili, özel bir içeriği vardır. Formülünde, Epaline, meyan kökü özleri ve susam yağı vardır. Bu özel maddelerin etkisi ile ciltteki mikro-dolaşım hızlanır, iritasyon hafifler. Etkisi klinik deneylerle kanıtlanmıştır.


Creme Reconciliante Riche

Çok yoğun içerikli, yağsız bakım kremi
Çok kuru ve çok hassas ciltlerin kadifemsi bir görünüme kavuşmalarına yardımcı olur. Besleyici aktif maddeler içermektedir. Bunlar hassas cildi güçlendirerek, ciltteki gerginlik hissinin ortadan kalkmasına yardımcıdırlar.


Serum Sos Reconciliant

Yosun ve keten özleri içeren, iyi edici etkili, besleyici özel bakım serumu
Hassas ciltte oluşmuş gerginlik hissinin giderilmesini sağlar. İçeriğinde, yosun, meyankökü özü, ficaria ve keten özleri gibi çeşitli bitki özleri vardır.



Doux Regard

Hassas göz çevresi için özel, üç etkili bakım ürünü
Hafif ve tazelik hissi veren bir içeriğe sahiptir. Üç etkisi ; göz çevresinde meydana gelmiş kırışıklıkların onarılmasına, mor halkaların ve şiş görünümün giderilmesine yardımcı olmasıdır.



Gommage Fondant

İçeriğindeki keten ve bal özlerinin etkisi ile peeling işlemini keyfe dönüştürür. Çok hassas ciltler bile bu özel peeling ürününden ,içinde sert granül olmadığı için rahatlıkla faydalanabilirler. Ölü derilerin vb. ciltten nazikçe atılmasını sağlar. Formülünde yer alan aloe vera, mısır çiçeği, meyankökü özü, ficaria gibi aktif maddelerin etkisi ile cildin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar





Lotion Bleue

Besleyici, ödem giderici, bakım toniği
Gerçek bir rahatlama ve ferahlama banyosu gibidir. Özellikle şiş göz kapaklarının rahatlatmasını, hassasiyetinin giderilmesini sağlar. Yoğun ,doğal, bitkisel aktif maddeler içerir. Meyankökü , ficaria, cadı fındığı ve portakal çiçeği özü bunlardan bazılarıdır. Hassas göz çevresine, yorgunluğu gideren eşsiz bir bakım yapar. (ihtiyaç duyulduğu her zaman, pamuğa dökülerek, göz kapakları üzerine kompres yapılır. 10 – 15 dakika bekletilir. Bu uygulama ardından ödemi %21 oranında azalttığı tespit edilmiştir.)







Lotion Douce

İçeriğindeki keten ve mısır çiçeğinin etkisi ile cilde harika bir yumuşaklık kazandıran, hassas ciltlere özel, alkolsüz tonik
Yumuşatıcı, besleyici bitki özleri açısından zengindir. Cildi nemlendirir, besler, dolaşımını arttırır. Mısır çiçeği ve aloe vera özleri ciltteki hassasiyetin hafiflemesine, cildin sakinleşmesine, toleransının artmasına yardımcı olur.







Yelda'nın Kozmetik Günlüğü: Hediye!! Flormar Caviar-Havyar Manikür Seti

Gönderen Unknown zaman: 14:49 0 yorum
Yelda'nın Kozmetik Günlüğü: Hediye!! Flormar Caviar-Havyar Manikür Seti: Kozmetik dünyasını takip edenler muhtemelen biliyordur, Flormar Caviar-Havyar Manikür Setini çıkardı. Çok da iyi yaptı. Ben de cumartesi g...

11 Şub 2013

MAKYAJ KELEBEĞİ: İLK ÇEKİLİŞİM

Gönderen Unknown zaman: 18:05 0 yorum
MAKYAJ KELEBEĞİ: İLK ÇEKİLİŞİM: Bloğum bir aydır sizlerle ve dün itibariyle 100 izleyiciye ulaşmış durumda.Bu durum beni çok mutlu etti ve 100 izleyici şerefine bir çekiliş...

makyajblogumdan makyajpuancom çekilişi

Gönderen Unknown zaman: 15:09 0 yorum
makyajpuan.com kozmetik ve makyaj ürün yorum sitesi açıldı açılışa özel hediyeler veriyor !

http://www.makyajblogum.com/2013/02/makyajpuancom-da-yorumlar-hediye.html#.URklnHiQ8BQ.blogger

10 Şub 2013

ŞANS BÖCEĞİ: MODA-GECE ile IŞILTILI GECELERİNİZ İÇİN HEDİYELERİ...

Gönderen Unknown zaman: 17:04 0 yorum
ŞANS BÖCEĞİ: MODA-GECE ile IŞILTILI GECELERİNİZ İÇİN HEDİYELERİ...: Gecelerin modasını ayağınıza getiren bir site ile tanıştırmak istiyorum sizleri.... İç giyim konusunda birçok kaliteli ürünü bulabilece...

ŞANS BÖCEĞİ: WALL-ZİLLA ile SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN !!

Gönderen Unknown zaman: 16:57 0 yorum
ŞANS BÖCEĞİ: WALL-ZİLLA ile SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN !!: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TABLO VE DUVAR DEKORASYON MAĞAZASI http://www.wall-zilla.com/ Sizleri harika tabloların ve duvar dekorasyon...

stokk.com çekilişi

Gönderen Unknown zaman: 16:48 0 yorum
http://blog.stokk.com.tr/electrolux-zb2934-elektrik-supurgesi-hediye-cekilisimizde.html

Yüreğimin İklimi: BLOĞUMUN DOĞUM GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇEKİLİŞİM VAR...

Gönderen Unknown zaman: 16:36 0 yorum
Yüreğimin İklimi: BLOĞUMUN DOĞUM GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇEKİLİŞİM VAR...: İlk MERHABA ' mı yazmış olduğum 17 şubat tarihine az bir zaman kala ben de bir çekiliş düzenleyim dedim. Çekilişimde bulunanlar, 1- GO...

Mode Feminine: sJ' den Sevgililer Günü Hediyesi

Gönderen Unknown zaman: 15:54 0 yorum
Mode Feminine: sJ' den Sevgililer Günü Hediyesi: Sevgililer günü yaklaşıyor.. Ben de izleyicilerime sevgililer gününe yakışır bol kalpli ve sevgi dolu bir hediye vereceğim. :)) sJ Home k...

Essence Home Sweet Home !

Gönderen Unknown zaman: 15:20 2 yorum

                          ESSENCE Home Sweet Home




Benim evim kalemdir! Essence'den yeni özel koleksiyon home sweet home ile bu kış herşey sıcacık ve huzur dolu olacak.  dışarda kar yağarken elinizde sıcacık bir fincan kahve ve üzerinizde en sevdiğiniz kazağınızla evdeki kanepede zaman geçirmekten daha güzel birşey olamaz!



FAR 

Mevsimin en muhteşem zamanlarını yaşarken yanımızda olacak olan bu far içimizi ısıtan üç farklı rengiyle karşımızda. çok kolay uygulamaya izin veren yapısı uzun süreli bir göz makyajı ve hafif ışıltılı bir bitiş sağlıyor. en özeli; tam kış aylarına uygun örgü şekilli kabartması! 

  • 01 Happy Couching
  • 02 Light the Fire, Place!
  • 03 My Home is My Castle


UZUN SÜRE KALICI RUJ

home swet home kızlarının mutlaka sahip olması gereken bir ürün: uzun süre kalıcı ruj dudaklar için yoğun bir renk ve sonunda yumuşak ve parlak bir bitiş sağlıyor. ugg botlarınızı çok güzel tamamlayacak iki kırmızı ton aynı zamanda ojelerde de bulunuyor! 
  • 01 Red-y to Relax
  • 02 Berry me Home


HACİMLİ VE PARLAK DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI

mentollü içeriği sayesinde dudaklarınıza karşı konulmaz bir hacim ve ultra parlak bir bitiş sağlar. tek başına veya rujun üstüne parlatıcı olarak kullanılabilir.

01 Mugs & Kisses


ALLIK

Bu iki allık pembe ve yakut kırmızının olduğu kadar turuncu ve kırmızı yoğun renk kombinasyonlarını barındırır. herbiri bir baz bir kontrast renk içerir ve her ikisinde de son moda örgü deseni kabartması vardır. pudramsı bitişi karşı konulmaz şekilde taze ve doğal görünüşlü bir cilt rengi sağlar. 

  • 01 Knits for Chicks
  • 02 Wool-d You Cuddle Me


JEL PARLAKLIĞINDA OJE

parlak görünüş: yoğunluğuyla uzun süre dayanıklı oje, tırnaklarınıza son moda jel görüntüsü sağlar ve senenin kasvetli aylarına renk verir.  

  • 01 Caramel Cheesecake
  • 02 Red-y to Relax
  • 03 Hot Fruit Punch
  • 04 Berry Me Home


TIRNAK SÜSLEME KİTİ

en sevdiğiniz örgü kazağınızla tırnaklarınız uyumlu olmuyor mu ? şeffaf nail fashion stickers ile sorun değil! saniyeler içerisinde tırnaklarınıza yapıştırabilirsiniz. kuzey örgüsü deseni ile çok havalı bir iskandinav tarzına sahip olacaksınız. 
01 Neither Swedish Nor-Wegian

CÜZDAN

sevdiğiniz değerli eşyalarınız için güvenilir bir yuva: büzme torba şeklind ve örgü deseninde home sweet home cüzdanı kozmetik eşyalarınız, paranız ve cep telefonunuz için çeşitli odalar sunuyor.






Evet ESSENCE Home Sweet Home Serisi bunlardan ibaret olup nekadar muhteşem ürünler olduğunu gördük.. ojeleriyle alııgıyla tırnak kitiyle farları ruju ve cüzdanıyla tamamıyle tam kış günlerine uygun renkler ve kış günlerini açıcak  koruyacak şekilde yapılmış ürünler.. Cüzdan ayrı bi renk  katmış deseniyle ve küçük olup şirinliğiyle açıkcası arkadaşlar henüz alamadım ama   almaya karar verdim bunları ! :) 

ESSENCE * HOME SWEET HOME  muhteşem ürünleriyle beni büyüledi diyebilirim :)











KOZMETİK AYNASİ: ESSENCE TWİLİGHT ÇEKİLİŞİ....

Gönderen Unknown zaman: 14:41 0 yorum
KOZMETİK AYNASİ: ESSENCE TWİLİGHT ÇEKİLİŞİ....: Merhabalar Tesadüfen gördüğüm ve son ana kadar sahip olamayanlar için Essence'nin Twilight koleksiyonundan bulabildikleri mi sizlere sunuy...
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review