2 Mar 2013

DBR TASARIM'DAN 1 KİŞİYE ÖZEL ÇİZİM DEFTERİ HEDİYE..!

Gönderen Unknown zaman: 16:06 30 yorum

                DBR TASARIM'DAN SİZLERE HEDİYESİ VAR 


Öncelikle DBR TASARIMLARINDAN  birkaç örnek verelimm.

                                      ELEKTRİK DÜĞMELERİ İÇİN SÜSLEME

KAHVE KUPASINDAN SANDALYE 

DEKORATİF  RAF TASARIMLARI


                                   ASKILI RAFLAR


                                   GEOMETRİK KİTAPLIK

                                                           
                                            KADIN ABAJUR


1 İZLEYİCİME AŞAĞIDAKİ DBR TASARIM ÖZEL ÇİZİM DEFTER     HEDİYE..

Tarzını Konuşturmaya Hazırmısın?

Selin Debre Onaylı size özel tasarımlı defterler…

Malzeme kalitesi, kullanım rahatlığı, bilgi sayfaları, cebi, koparılabilir sayfaları ve çizgili, geniş çizgili, kareli, noktalı kopya kağıdı ile bir defterden beklediğiniz her şey ve daha fazlası...

                                                   KATILIM ŞARTLARIMIZ

* İZLEYİCİM OLMANIZ..
* DBR TASARIM FACEBOOK SAYAFASINI BEGENMENİZ.. TIK TIKK..
* DBR TASARIM BLOGUNU İZMEYE ALMAK.. TIK TIKK..
* SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAK

HERŞEY BUKADAR PAYLAŞIMLARINIZ VE MAİL ADRESLERİNİZLE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

SON KATILIM TARİHİ  : 30.03.2013 

! Alışverişkolik, Parfüm aşığı, Kozmetik, makyaj ve bakım ürünlerine ihtiraslı bir Miskin Kek: 3 Kişiye Kamelya.com ile Hediye Çekilişimiz!

Gönderen Unknown zaman: 11:42 0 yorum
! Alışverişkolik, Parfüm aşığı, Kozmetik, makyaj ve bakım ürünlerine ihtiraslı bir Miskin Kek: 3 Kişiye Kamelya.com ile Hediye Çekilişimiz!: Merhaba! Mutluluk katsayısı artsın diye, Kamelya.Com ile düzenlediğimiz hediye çekilişinde bu sefer tam 3 kişi hediye kazanaca...

çekiliş var herşeyden biraz biraz blogundan ! :)

Gönderen Unknown zaman: 10:57 0 yorum
http://dofadofa.blogspot.com/2013/02/benden-de-bir-hediye.html

1 Mar 2013

GENÇLEŞTİRİCİ VE HÜCRE YENİLEYİCİ BAKIM SERİSİ

Gönderen Unknown zaman: 02:35 0 yorum

            YEVES ROCHER  GENÇLEŞTİRCİ VE HÜCRE YENİLEİYİ SERİ




Gençleştirici ve Hücre Yenileyici Gündüz Kremi


Cildinizdeki hücreleri yenileyen bu bakımla günden güne daha genç bir cilde sahip olacaksınız.

Cildinizi yeniler ve kırışıklarınızın görünümünü azaltır. Cildinizi sıkılaştırır ve dolgunlaştırır. Cildinizi yaşlanmaya neden olacak etkilerden korur. Düzenli kullanımın ardından cildiniz nem dengesine kavuşur ve kaybettiği ışıltısını yeniden kazanır.
Köpüksü dokusu ile cildinize anında nüfuz eder ve cildinizin ihtiyacı olan konforu sağlar.

...Ve dahası: Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın, Ekinezya bitkisinin meristem dokusundaki kök hücreleri elisitasyon*dan geçirerek elde ettiği ve doğadaki sonsuz yenileme güçlerini** formüle taşıyan 4. Nesil Bitki Kök Hücreleri içerir. Yaşlanma karşıtı etkiyi artırmak için formülüne sıkılaştıcı Akasya Reçinesi, dolgunlaştırıcı Tara Çekirdeği, dış etkenlere karşı koruyucu Pancar, uyarıcı ve yenileyici Ginseng, serbest radikalleri karşı koruyucu Afloya Yaprağı eklenmiştir. 
Formülü paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

*Elisitasyon Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’na patentli ve hücrelerin doğadaki bütünlüklerini bozmayan bir biyolojik uyarılma işlemidir. 
**In vitro testlerde, sadece 6 günde %30 daha fazla hücre yenilenmesi gözlenmiştir.


        Gençleştirici ve Hücre Yenileyici Göz Kremi 


Göz çevresindeki hücreleri yenileyen bu bakımla günden güne daha genç bakışlara sahip olacaksınız.

Uyguladığınız anda kazayağındaki çizgileri ve kırışıkların görünümünü azaltır. Gözaltı morluklarını ve torbalarını görünür derecede azaltır. Bakışlarınıza ışıltı ve canlılık katar.
Özel açılı ucu, son derece hassas olan göz çevresinde rahat bir uygulama sağlar.

...Ve dahası: Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın, Ekinezya bitkisinin meristem dokusundaki kök hücreleri elisitasyon*dan geçirerek elde ettiği ve doğadaki sonsuz yenileme güçlerini** formüle taşıyan 4. Nesil Bitki Kök Hücreleri içerir. Yaşlanma karşıtı etkiyi artırmak için formülüne dolgunlaştırıcı Tara Çekirdeği, dış etkenlere karşı koruyucu Pancar, uyarıcı ve yenileyici Ginseng, serbest radikalleri karşı koruyucu Afloya Yaprağı eklenmiştir. 
Formülü paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

*Elisitasyon Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’na patentli ve hücrelerin doğadaki bütünlüklerini bozmayan bir biyolojik uyarılma işlemidir. 
**In vitro testlerde, sadece 6 günde %30 daha fazla hücre yenilenmesi gözlenmiştir.










              Gençleştirici ve Hücre Yenileyici Gece Kremi

Cildinizdeki hücreleri yenileyen bu bakım geceden geceye cildinizi onaracak ve daha genç bir cilde sahip olacaksınız.

Cilt hücrelerinizi yenileyerek, cildinizi adeta yeniden oluşturur. Cildinizi onarır ve gece boyunca besler. Cildinizi görünür bir şekilde sıkılaşır ve kaybettiği ışıltısını yeniden kazanır.
Köpüksü ve yoğun bu krem ile cildinize anında nüfuz eder. Dokusu yağsızdır ve gece boyunca konforlu bir kullanım sağlar.

...Ve dahası: Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın, Ekinezya bitkisinin meristem dokusundaki kök hücreleri elisitasyon*dan geçirerek elde ettiği ve doğadaki sonsuz yenileme güçlerini** formüle taşıyan 4. Nesil Bitki Kök Hücreleri içerir. Yaşlanma karşıtı etkiyi artırmak için formülüne sıkılaştıcı Akasya Reçinesi, dolgunlaştırıcı Tara Çekirdeği, dış etkenlere karşı koruyucu Pancar, uyarıcı ve yenileyici Ginseng, serbest radikalleri karşı koruyucu Afloya Yaprağı eklenmiştir. Besleyici etkiyi içeriğindeki ise Soya Yağı, Karite Yağı ve Zeytin Yağı sağlar.
Formülü paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

*Elisitasyon Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’na patentli ve hücrelerin doğadaki bütünlüklerini bozmayan bir biyolojik uyarılma işlemidir. 
**In vitro testlerde, sadece 6 günde %30 daha fazla hücre yenilenmesi gözlenmiştir.




                           http://www.yvesrocher.com.tr takip edin yeni serilerden haberden olunn !

28 Şub 2013

makyaj tutkusu'ndan çekiliş varr..'

Gönderen Unknown zaman: 11:25 0 yorum
http://makyajtutkusu.blogspot.com/2013/02/ilk-cekilisim-iki-kisiye-essence-parfumu_2470.html

27 Şub 2013

ÇAM TEREBENTİ İLE SAĞLIKLI SAÇLARINIZA KAVUŞUN !

Gönderen Unknown zaman: 22:49 4 yorum

                   ÇAM TEREBENTİ NEDİR FAYDALARI NELERDİR ?



Çam terebentin kullanımının genellikle saç bakımı için gerçekleştirildiği unutulmamalı; fakat, çam terebentin yağının faydaları arasında yer alan saç bakımı etkisinden yararlanmak için dikkat etmeniz bir takım şeyleri, çam terebentin kullanımı öncesinde bilmeniz gerekmektedir. Çam terebentin yağını kullanmadan önce, içerisine karıştırılması gereken baz yağların varlığını aklınızın bir köşesinde tutmanız, ve çam terebentin kullanımını sade bir şekilde gerçekleştirmeniz gerekmektedir…
Çam terebentin yağının faydaları arasında ilk olarak saç bakımından söz ettik; bunun yanında, çam terebentin yağının faydaları arasında, bel soğukluğu, solunum yolu problemleri, şeker, astım, romatizmal sorunlar, idrar yolu problemleri gibi problemlerin giderilmesidir. Çam terebentin yağının faydaları arasında, gribal enfeksiyonların görüldüğü dönemde, vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmesinden de söz etmek gerekmektedir. Çam terebentin yağının faydalarından bir diğerinin de hemoroit tedavisi olduğunu belirtmek gerekmektedir. Çam terebentin yağının faydalarından bir diğerinin de saçım dökülüyor diyenler için saç dökülmesini önlemek, ve bununla birlikte, kepek oluşumunu gidermek olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Çam terebentin yağının faydaları arasında yer alan bir diğer unsur ise, kılcal damarları uyarmak, ve kan dolaşımını düzenlemektir. Adet söktürücü olarak da bilinen çam terebentin yağı, iştah açmak, süt arttırmak gibi etkilere de sahiptir.

Çam terebentin kullanımına gelince: dört damla çam terebentin yağının, bir çay bardağı suyun içerisine atılması, ve bu karışımın günde iç sefer tüketilmesi gerekmektedir. Çam terebentin yağının faydalarından yararlanmak isteyenler, saç bakımı, cilt kuruması; ve egzema tedavilerinde, çam terebentin kullanımını gerçekleştirmek için, problemli bölgeye masaj uygulaması yapmalıdırlar. Çam terebentin yağının faydalarından saç bakımı için yararlanmak isteyenlerin, saç diplerine friksiyon uygulamaları, çam terebentin kullanımı için anlatılmaktadır. Çam terebentin yağının faydaları arasında sinüzit tedavisinden de söz etmek gerekmektedir; ve bunun için çam terebentin yağı, sabah akşam burna bir ya da iki damla çam terebentin yağı damlatılması ile gerçekleştirilmektedir.

Çam terebentin yağının saç bakımı için kullanımı şu şekildedir: defne uçucu yağı, çam terebentin esansı, portakal yağı, papatya yağı, mersin yağı, biberiye yağı… Bu yağların karıştırılması, ve saç diplerine yedirilmesi gerekmektedir. Belirli süre beklemenin ardından yıkanırsa, hem saçların cansızlığı, ve yağını önler; hem de sirke, ve bit oluşumuna karşı etkilidir. Bu uygulamanın haftada iki sefer gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Çam terebentin yağının faydalarından saç bakımı için yararlanmak isteyenler, badem yağı, ceviz yağı, fındık yağı, ve susam yağını karıştırarak saça uygularlarsa, çam terebentin kullanımından etkin sonuç alacaklardır.

Bütün bunların yanında çam terebentin kullanımı, çam terebentin yağının faydaları arasında yer alan saç dökülmesini önlemek için gerçekleştirilecekse, 200 gram şampuanın içerisine 25 damla damlatılan çam terebentin yağının saç dökülmesini önleyeceği belirtilmektedir. Bununla birlikte, çam terebentin kullanımının tek başına klullanılmaması gerektiğini yeniden belirterek, göz ile temas ettirilmemesi önerisinde de bulunmak isteriz…

FRENCH MANİKÜRÜ FRANSIZ MI?

Gönderen Unknown zaman: 22:39 1 yorum

FRENCH MANİKÜRÜ FRANSIZ MI?

            Fransızlar, kişisel görüntüye dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu, kör göze parmak şeklinde bilerek yaşayan kimseler olmuşlardır. Dilden dile dolaşan; "Fransızlar ayda bir yıkanıyorlarmış, kokuları hissedilmesin diye de parfümü icat etmişler" önermesi, bir efsane mi yoksa gerçek mi tam bilemiyoruz. Tıpkı buna çok benzer bir önermenin French Manikürü için gerçek olup olmadığını bilemediğimiz gibi. Önerme şu; "Fransızlar çok pis insanlar olduklarından, şu anda French Manikürü olarak adlandırılan manikür çeşidini, tırnaklarının içlerindeki pisliği kapatmak için bulmuşlar."
            Fransızlar artık bir sebepten ötürü bu manikürü icat etmişler. O zamanki French Manikürü ile günümüzde kullanılan manikür arasında çok büyük farklar yok aslında. Durum ortada; tırnakların uçları beyaza, kalanı da çok açık pembe tonda boyanır. Bu yöntemin 1920'li ve 1930'lu yıllarda maksimum seviyeye ulaşan popülaritesi, zamanla bambaşka türler ortaya çıkınca yok oldu. Ta ki 1975'e kadar.
            O dönemde Hollywood çok hareketliydi. Zamanın şartlarına göre inanılmaz bütçelerle, çok büyük film yıldızlarının boy gösterdiği filmler çekiliyordu. Bir de renkli filmlerin yapılmaya başlandığını düşünürsek, kamera önündeki görüntünün önemi, herşeyin (bazen oyunculuğun bile) önüne geçiyordu. Siyah-beyaz filmlerin bir çok yıldızı, yüzlerine renk gelince iş bulamaz olmuşlardı. Oyunculara ek olarak yapımcılar için de çok zorlayıcı olmuştu bu durum. Dekorların, kıyafetlerin renkleri önemli hale gelmiş, oyuncular için çeşit çeşit kostümler ve makyaj ürünlerinin hazır edilmesi gerekmişti. Erkek oyuncular idare ediyorlardı ama kadın oyuncuların sıkıntıları çok büyüktü... Kıyafetlerine uygun makyaj yapılması gerekiyordu ve bir günde belki de 5-10 farklı kıyafetle çekim yapmak zorunda kalıyorlardı.
            Yapımcılar ve yönetmenler bu olayı çözmek için çıkar yol aramaya başladılar ve imdatlarına Jeff Pink yetişti. Ondan istenen şey; kadın oyuncuların dolaplarındaki kıyafet çeşitliliğine uygun, maliyeti düşük bir tırnak önerisi getirmesiydi. Öyle bir şey sunmalıydı ki, her kıyafete ve tarza uygun olmalıydı. Adam düşündü taşındı ve en basit fikirle ortaya atladı: Her tarza en uygun tek tırnak, doğal tırnaktır! Ama bunu yönetmenlere söyleseydi işsiz kalırdı. Hemen, eskiden Fransızların kullandığı yöntemi modernize etti. Uçları yine beyaz oje ile boyadı ama kalanını pembe yerine şeffaf ve parlak bir cilayla kapladı. Herkes sonuçtan memnundu.
            Jeff Pink, bu numarasını da yanına alarak Paris'e gitti. Paris, her zaman olduğu gibi o zaman da modellerin, stilistlerin ve tasarımcıların en kusursuzlarını barındırıyordu. Manikürü gösterdi onlara ve herkes çok sofistike buldu. Uçakla Amerika'ya dönerken, yeni ürünü için isim düşünmeye başladı. Çok zorlanmadan, Paris'teki yeni arkadaşlarına selam çakarak ismini French Manikürü koydu.
            Gerisi zaten bildiğiniz gibi, French Manikürü, tırnak deyince kırmızı oje ile birlikte ilk akla gelen şey oldu. Haftada beş gün 9-18 çalışan kadınların da, ilk buluşma heyecanı yaşayan kadınların da, gelinlik içindeki kadınların da sürekli kullanabildiği üst düzey bir buluş. 
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review