30 Mar 2013

DEĞİŞİKLİK OLDU ..10 KİŞİYE CLEMY SONUCUMUZZZ

Gönderen Unknown zaman: 12:40 5 yorum
EVET ARKADAŞLAR SONUNDA 100 YAPTIK VE CLEMY KAMPANYAMIZ SONA ERDİİİ :)

10 SANSLI İZLEYİCİMM 10AR TANE KREM KAZANDI..
YORUM SAYISI 108  OLDU AMA BAZI ARKADAŞIM AYNI YORUMU YAZDIGINDAN İPTAL ETTİM SADECE 1 YORUMUNU KABUL ETTİM HAKSIZLIK OLMASIN DİYE DTEK TEK YAZDIM HER KİŞİYİ :)

ŞİMDİ SANSLI KİŞİLERİ MERAK EDİYORUZ SANIRIIM :)















KAZANANLAR

81 NİHAN KEÇECİ
3  ÖZGE KÖROĞLU
71  NURŞEN KARANLIK
46 ELİF NUR
72  GÖNÜL AKYÜZ
40 MAKYAJ ODAM
82 ESMER GÜZELİ
91 İLKE İZMİRLİ
14 İREM AYDIN
04 UNDENİED (ZEHRA)


KAMPANYAMIZDAKİ SON 2 KİŞİ DEĞİŞTİ YENİ KİŞİLER BURDAKİLER..
CLEMY FİRMAMIZDAN GELEN MESEJDA CLEMY KAMPANYASINI DÜZENLEDİĞİNDEN
RANA KOYUNCU. NEŞELİ RENKLER VE  İPTAL EDİP 3 BAŞKA KİŞİ KAZANILMASINI İSTEDİ BİLGİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR..


2 YENİ KAZANAN
İREM AYDIN
UNDEİND




didemokan1509@hotmail.com adresine iletişim bilgilerinizi berkliyorum :) adınızı soyadınızda yazarsanız sevinirmm TEBRİK EDERİMMM ARKADAŞLARR

27 Mar 2013

2013 TIRNAKLARDA KADİFE TREND ALARMI..!

Gönderen Unknown zaman: 07:05 0 yorum

                                                   

   Tırnaklarda Kadife  Trend Alarmı..!








 Kadife! Bu yıl tırnaklara uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar fazla ilgi var. Birbirinden farklı tasarımların önü arkası kesilmiyor. Rengarenk, neşeli desenler, ters frenchler, havyar manikür derken tırnaklarda yepyeni bir trend daha başlıyor.

 Havyar manikür serisiyle dikkat çeken ve ilgi toplayan ingiliz marka Ciate, kadife dokulu oje setiyle birlikte bu trendde de öncülüğü sağlıyor.





Havyar manikür serisiyle dikkat çeken ve ilgi toplayan ingiliz marka Ciate, kadife dokulu oje setiyle birlikte bu trendde de öncülüğü sağlıyor.

Önümüzdeki sonbahar, kış sezonunda kıyafetlerde sıkça karşımıza çıkacak olan kadife, tırnaklara taşındığında da son derece asil ve şık duracağa benziyor.

26 Mar 2013

ChınaGlaze ve Pastel ojelerimi sürdümm :)

Gönderen Unknown zaman: 15:46 2 yorum
Merhabaaa arkadaşlar uzun zamandır oje tanıtmamıştım sizlere :)

Şimdi bir oje sürdüm ve hemen resimlerini çektim sizlerle paylaşmak istedim :)
Bitenesi CHINAGLAZE diğeri PASTEL.. şöyle oluyor ki ChınaGlaze ten rengi olan ojesini bir kat sürdükten sonra Pastel'in Tarçın kokulu sarı simli ojesini hatırlıyosunuzdur.. 2. kat olarak onu sürdüm ve gerçketen çok hoş durdu :) yalnız akşam oldugu için dijitalle oldugu kadar reismlerde belirmesini sağlamaya çalıştım ama emin olunki resimlerden daha güzel ve daha simli duruyor şuan tırnaklarımda :)

Chına Glaze ten rengi çok kullandıgım ojelerden bitanesi . yarın iş görüşmesine gidicem ve henüz ne giyceğime karar vermediğim için hemen aklıma gelen oje o oldu :)

şimdi resimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)








Gördüğünüz gibi resimlerde az çok belli oluyor ama bide bunu güneşli havada  düşünün :)  çok hoş değilmi ?
hepinize tavsiye ederim arkadaşlar :) muhteşem ve vazgeçilmezim olan 2 ojeyi sizlere sundum :)
özellikle Pastel de her rengin üzerine uygun sürülecek bir renk ve simli oluşu muhteşem..
Bir aralar kırmızın üzerine sürüyodum oylede çok zarif durmuştu :)

CUKKAM.COM İLE 3 İZLEYİCİME HARİKA ELBİSE K KAMPANYASI

Gönderen Unknown zaman: 04:44 33 yorum



                        CUKKAM.COM   FİRMAMIZI TANIYALIM

cuKKam.com  seçkin markaları avantajlı fiyatlar ile sizlere sunan bir alışveriş sistemidir.İhtiyaç duyulabilecek tüm ürün çeşitliliğine sahip konseptini %90 a varan indirimlerle sizlerle buluşturmaktadır.

Modanın sizlerle ve en son haliyle buluşacağı yeni alışveriş alışkanlığınız cuKKam, sizlere en değerli ürünleri en iyi fiyatlarla sunacağını garanti ediyor. cuKKam, hırslı çalışma ekibi ve tabiiki siz giyimine önem veren müşterileri ile modaya yepyeni bir değer katmayı hedefliyor. Modayı yakından takip eden sizlerin uzun zamandır özlemini çektiği bu çok özel moda platformuna büyük bir heyecanla hayat verirken, dünyaca ünlü markalardan oluşan cazip kampanyalarla sizlere hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Her zaman son moda ürünler ile sizlere hizmete devam edecek cuKKam, sizin de destekleriniz ile yine sizin görmek istediğiniz yere ulaşmak için sizlere söz veriyor.
cuKKAm Alışveriş Sistemin de Müşteriler satın almış olduğu ürünü kapıda ödemeli olarak ödeme yolunu seçerse ürün kapısına kadar teslim ediliyor ve müşteriler ürünü inceleyip istediği doneler dahilinde ise yani beklentilerini karşılayacak bir ürün ise parasını ödeyip satın alabiliyorlar. Fakat herhangi bir şekilde memnun kalmadıysalar satın almadan,parasını ödemeden ürünü iade edebilme ve bu sayede iade ücreti vs gibi teferruata gerek kalmadan rahatlıkla siparişi iptal etme mutluluğunu yaşıyorlar.


www.cukkam.com  Sitesinde bulunan bazı kategorilerden örnekler verelim..












Ne kadar da harika bir avantaj sizler için,değil mi ? Hırslı bir çalışma ekibi,kalite,müşteri memnuniyeti ve %90'a varan güzel indirimler,kaliteli,çekici,büyüleyici ürünler..İşte bunların hepsi  www.cukkam.com da ! :)
En yeni moda,en önce sizin Cukkanız'da !  Moda,trend,kalite,hepsi bir arada.

Görmüş olduğunuz gibi muhteşem ürünler ve seçeneklerle CUKKAM Sizlere keyifli ve avantajlı alışverişler sunuyor..
Tabiki ürünler ve daha fazlasını merak ediyorsanız hemen ÜYE OLUN ve daha fazla ürünlerle buluşun :)
50 TL ALIŞVERİŞLERİNİZDE KAMPANYAMIZDAKI ELBİSEDEN KOŞULSUZ ŞARTSIZ HEDİYE...

  www.cukkam.com

KAMPANYAMIZA GELECEK OLURSAAAK :)


3 İZLEYİCİME MUHTEŞEM ELBİSE HEDİYEMİZ VARR


KATILIM ŞARTLARI

* BLOGUMUN İZLEYİCİSİ OLUNUZr:
https://www.facebook.com/ModaCukkam  (Beğen)
*  http://www.cukkam.com/fb-hediye  'ye tıkla üye ol ve (Çekilişe Katıl)
*  Profilinde paylaş.


 "Çekiliş 7 NİSAN'da sona erecektir."



25 Mar 2013

Aswang'ın Kösesi: Çekiliş var :)

Gönderen Unknown zaman: 18:35 0 yorum
Aswang'ın Kösesi: Çekiliş var :): Merhaba :) Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay bir blog satışı yazısı yayınlamıştım. Yoğunluğum sebebiyle gelen maillerle fazla ilgilenemediğ...

Sezon Modasını Saçınla Yansıtmaya Hazır Mısın?

Gönderen Unknown zaman: 14:55 0 yorum
Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün.

Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süredir saç sponsoru olarak ''Saçın Tarzındır'' diyen TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ''Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz'' diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu ile Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında muhteşem bir iş birliğine imza attı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.

''TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU'' ismiyle anılan bu muhteşem görsel şölen 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah’ta moda severlerin beğenisine sunuldu.



Modanın ayrılmaz parçasının saçlar olduğunu çok iyi bilen TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye’de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu!

Tarzın ister klasik, ister ışıltılı, ister yaratıcı olsun http://www.sacintarzin.com/sendeuygula adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını saçlarına yansıtman çok kolay!

Sezon modasını saçlarınla buluşturmak istiyorsan, TONI&GUY’ın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Glamour, Classic ve Creative koleksiyonlarını daha yakından tanıman için detaylar aşağıda;



Casual: Zamanın karmaşasına inat, pratik, hızlı ve doğal bir stil sunuyor. Serideki ''Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey'', ''Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası'' ve ''Esnek Tutuşlu Saç Spreyi'' favorin olacak!

Glamour: Eğlenmeden duramayan, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, gösterişli ve parıltılı bir stil. Serinin ürünlerinden ''Işıltı Verici Köpük'', “Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey'', “Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum'' ve “Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' seni bekliyor.

Classic: Asla modası geçmeyen, zamanın ötesinde bir stilin altın anahtarı. ''Parlaklık Verici Serum”, ''Bukle Belirginleştirici Sprey'', ''Orta Tutuşlu Saç Spreyi'' ile nostaljik ve sofistike saçlara sahip olmak hiç de zor değil!   

Creative: Hayatın sınırlarını zorlayarak yaşayan ve her zaman cesur olanların stili. ''Şekillendirici Krem Jöle'' ve ''Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' ile hayal gücünü yansitan saçlar yarat!

Men: Şampuandan saç şekillendiricisine sadece erkeklere özel bir koleksiyonla saçın tarzınla buluşuyor! ''Yoğun Arındırıcı Şampuan'', ''2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi'' ve ruhunu hayatına yansıtan birbirinden değişik stiller için ''Şekillendirici Wax'' ve “Şekillendirici Krem Jöle'' seni bekliyor.

TONI&GUY hakkında daha detaylı bilgi için:
www.sacintarzin.com
www.hairmeetwardrobe.com
facebook/hairmeetwardrobe
twitter/hair_wardrobeTR
youtube/hair_wardrobeTR

Bir bumads advertorial içeriğidir.
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review