18 Haz 2014

dermoeczanem.com

Gönderen Unknown zaman: 06:06
Dermoeczanem 


DERMOKOZMETİK SİTESİ DERMOECZANEM HAKKINDA 


DERMO GRUP INTERNET MAĞAZACILIK BİLGİSAYAR ÇEVRE DANIŞMANLIK SAN. VE TİC. A. Ş.


Dermoeczanem sektörde 20 yılını doldurmuş bir firmadır..
1994 yılından bu yana aynı adreste çalışıyorlar. Yaşadığımız yerde asla riske atmayacakları bir itibarları var. Büyükşehirler deki rakiplerinin  aksine çok kolay ulaşılabilir kimselerdir. 
Dermokozmetik  Markaların resmi bayisilerdir. Ürünlerinin  tamamı üretici ve ithalatçı firmaların garantisi ve güvencesi altında olan %100 Orijinal ürünlerdir. 
Fiyatları hesaplı. Çünkü yüksek miktarlarda ürün alıyorlar, bu sayede kazandıkları iskontoları, sizlere indirim olarak sunuyorlar.  
Firma Zonguldak'ta. Bu onların en büyük avantajıdır.  Büyük şehirlere göre daha düşük maliyetlere sahiptirler. Kargo dağıtımı açısından bulundukları yer ideal bir konumda. Ülkemizin her yerine en geç 3 iş gününde teslimat yapıyorlar.  Ürünlerinin %99 u stoktan teslim satılmakta. 
Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Eskişehir, Edirne, Samsun  bu bölgeler firma yetkilileri  için ertesi gün teslim alanı içinde. Yaşadıkları  şehirde iyi tanınıyor ve asla riske atmayacakları bir itibar barındıyorlar. Bu  Site  güvenle alışveriş yapabileceğimiz  teknik imkânlarla donatılmıştır.  İlgi duyduğumuz ürünlerle ilgili, objektif ve güvenilir bilgi alabileceğimiz uzmanlar her zaman bize bir telefon kadar yakın.


Dermokozmetik markalar dermoeczanem.com 'da 


 Bizlere    %100 müşteri memnuniyeti sunan  , telefonla sipariş verebileceğimiz,hızlı ve güvenli teslimatlarıyla    dermoeczanem.com  bizlere orjınal ürünler ve bir çok markalarla keyifli alışverişler ve kampanyalar süpriz hediyeler sunuyor.

Dermoeczanem sitesi bizlere bi çok markalar ve kategoriler sunuyor.


*Anne ürünler * Bebek ürünleri *Cilt bakım * Saç bakım *Güneş ürünler*makyaj ürünleri *Vitamin *Vucut bakım *Parfüm *Ağız Diş  bu şekilde bi çok kategori ve hepsinden birçok markalarla bizlere keyifli alışveriş sunuyor.


Anne adayları için bir çok ürünler bulunuyor ve kullananlar ise memnuniyetle yorumlarını yapıyor.
.


Babe ürünleri

DDF
BURT'S BEES


Sizlere şimdi Lierac markası ve bazı ürünlerinden bahsetmek isterim.






           LİERAC CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ  


Cilt bakımı konusunda Fransız uzmanların oldukça üstün ürünler ürettikleri herkes tarafından bilinmekte ve takip edilmektedir. İnsan cildini çok iyi analiz eden ve neye ihtiyaç duyduğunu iyi tespit eden bir çok Fransız dermokozmetik firması çeşitli cilt bakım ürünleri geliştirmektedir. Lierac da Fransız dermatologlar tarafından geliştirilen etkileyici cilt bakım markalarından biridir. Lieracürünleri özellikle, göğüs bakım ürünleri, Lierac Çatlak Kremi, hamilelik dönemi bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı bakım ürünleri,leke giderici cilt bakım ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. 
dermoeczanem.com sitesinde lierac ürünleri satışı indirimli olarak gerçekleşmektedir.


LİERAC 

Lierac ürünleri bizlere sorunsuz, çatlak olmayan ve lekelerden uzak bir cilt sunar..


Lierac Phytolastil

Hamilelik Çatlak Kremi ve Serumu 

Lierac markası Ales Group International firmasının bir markası. Lierac ürünleri dünya çapında kendisini Lierac Phytolastil Jel ve yine hamilelik çatlaklarında kullanılan Lierac Phytolastil Solute adlı ürünleri ile duyurmuş bir marka. Lierac Phytolastil ürünleri yaklaşık 30 yıldır tüm dünyada milyonlarca annenin hamilelik boyunca oluşması muhtemel gebelik çatlaklarından korunmak , varsa oluşan hamilelik çatlaklarını gidermak amacı ile kullandıkları ürünler. Lierac Phytolastil jel formunda bir ürün , ancak çoğu zaman çatlak kremi olarak telafuz edilmekte. Diğer yandan eskiden ampül içerisinde ve sıvı halde sunulan faka bu günlerde uygulaması daha kolay hale getirilmiş solusyon şeklinde sunulan Lierac Phytolastil Solute ( Serum ) da çok başarılı ve etkili bir çatlak giderici . Lierac Çatlak kremi ve Serumuna en uygun fiyatlar ile 

 Lierac Phytolastil Çatlak kremi  sitemizin bu sayfasından ulaşabilirsiniz.





Üretici firma: Lierac Paris (Ales Group)
Ambalaj boyutları : 100 ml ve 200 ml

Bir bayanın hayatı boyunca yaşayabileceği en zor şartlardan birisi hamileliktir.
Bayanlarda hamilelik süreci boyunca daha önce söz konusu olmayan değişimler vücut yüzeyinde kendini gösterir.  Özellikle hormon dengesinin alt üst olması bahsi geçen değişimlerin esas temelini oluşturmaktadır.
Hamileliğin bayanlara getirdiği birçok değişim olmakla birlikte özellikle karın ve göğüs bölgesi civarında belirgin olarak görülen çatlaklar bunların başlıcalarıdır. Çatlaklar görüntü olarak bayan bireylere rahatsızlık vermelerinin yanında önlem alınmadığı takdirde ömür boyu beraberlerinde taşımak zorunda kalacakları izlere sebep olur.
Yukarıda bahsi geçen göğüs ve karın bölgesi çatlakları için uygun bakım ürünlerinden yardım almak hem var olan çatlakları gidermede hem de yenilerinin oluşmasını engellemede etkili olabilmektedir. 
Lierac markası da cilt yüzeyinde çatlak bakımı sağlama amaçlı ürünler geliştiren markalardan biridir.

Şimdi hemen herkes de hamilelik bile olmadan çatlak sorunu yaşayanlar var.. Ben bile açıkcası yaşamıyor değilim.. Bu yüzden bu ürünü kullanmak isterim ve gerçekten içeriğindeki  etkili ürünlerle fayda göreceğimi düşünüyorum..

ARTIK HAMİLELİKTE ÇATLAKLAR İÇİN SIKINTILARDAN  
LİERAC phytolastil jel ve solusyon   İLE  KURTULACAĞIZ !.
İçeriğinde neler oluduğuna bakalım şimdide..

      İçerik : Göğüs ve karın bölgesi çatlakları üzerinde etkili Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel ürün özellikle bitkisel içeriği sayesinde hamile bayanlara ve bebeklerine zarar vermemektedir. At kuyruğu ekstresi, al kamelya ektresi ve Sarmaşık extresi bileşenlerinden oluşan ( Alchemillia, Ivy ve Horstail ) bu etkili ürün sayesinde hamilelik sorunlu bir dönem olmaktan çıkmaktadır.
      Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel hamileliğin 4. ayından itibaren düzenli olarak kullanılması şartı ile etkisini üst düzey gösteren bir üründür. Özellikle uzmanlar Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jeli sabah ve akşam haricen kullanmayı önermektedirler. Unutulmamalıdır ki Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel Avrupa’da doktorların en çok reçetelendirdiği ürünlerin başında gelmektedir.
ÜrününSon kullanma tarihi açıldığı tarihten itibaren 6 ay olarak belirlenmiştir. Stoklarımızdaki ürünler Türkiye’ye en son ithal edilen ürün serisindendir. Lierac Phytolastil serisinin Türkiye de sadece Jel ve  Lierac Phytolastil Sprey Solusyon formu satışa sunulmaktadır.

Özellik:
* Phytolastil Gel gebeliğin 4.ayından lohusalık bitene kadar çatlak oluşumuna eğilimli olan bacaklar, göğüs, kalça ve karına günde bir veya iki defa uygulanması tavsiye ediilir.

Kullanım Şekli:
Sonuçlar phytolastil’in cilt uygulanmasında titizliğe bağlıdır. Ürünü parmak uçlarınızda önce küçük alanlara nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Uygulamaya tamamen emilene kadar devam ediniz.

Lierac Phytolastil İçeriği:
Alchemılla Vulgarıs Extract, Hedera Helıx (IVY) Leaf/Stem Extract, Equısetum Arvense Extract. gibi etkili bileşenler kullanılıyormuş.

Özellik:
* Phytolastil Gel gebeliğin 3.ayından lohusalık bitene kadar çatlak oluşumuna eğilimli olan bacaklar, göğüs, kalça ve karına günde bir veya iki defa uygulanması tavsiye ediliyor.


Lierac Phytolastil Jel tüm dünyada en çok bilinen ve en çok kullanılan, aynı zamanda da hekimler tarafından en çok önerilen Çatlak önleyici ve iyileştirici ürünlerden birisidir. Ülkemizde de bu durum aynı şekilde görülmekte. Hamileliğin 3. ayından itibaren Phytolastil jel kullanan anne adayları %90′dan daha yüksek bir oranda çatlaktan korunma sağlamış olurlar.

Yoğun çatlardan kurtulup , hamilelik çatlaklarını önlemek için bence artık ürünü temin etmeye başlamalıyım :)
                                                     
                                  Lierac Phytolastil  JEL

                                 Satış Fiyatı :85.00 TL.
                                 İndirimli Satış Fiyatı : 55.25 TL.

Dermoeczanem sitesinde İndirimli paket fiyatlarıda bulunuyor..

2 adet x 200 ml. Satış Fiyatı :  278.00 TL.
İndirimli Satış Fiyatı : 173.00 TL
3 adet x 100 ml. Satış Fiyatı :  255.00 TL.
 İndirimli Satış Fiyatı : 155.00 TL
3 adet x 200 ml. Satış Fiyatı :  417.00 TL.
İndirimli Satış Fiyatı :  254.37 TL
4 adet x 200 ml. Satış Fiyatı :  556.00 TL.
 İndirimli Satış Fiyatı :  331.38 TL
5 adet x 200 ml. Satış Fiyatı :  695.00 TL.
 İndirimli Satış Fiyatı :  407.97  TL


İndirimli ürünler, kampanyalı ürünler, ve bi çok marka ürünleri için
Dermokozmetikmarkalardermoeczanem.com'da sizleri bekliyor..

DERMOECZANEM SATIŞ NOKTASINDA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM. 
Siparişlerinizi telefon ile vermek isterseniz..



0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review